O NASZEJ FIRMIE

Rozpoczęcie działalności Lodów Naturalnych Barton miało miejsce na ul. Zawalnej we Wrocławiu w 1971 roku.  To właśnie tam został otwarty Nasz pierwszy lokal, gdzie klienci  mogli posmakować Naszych wspaniałych  wyrobów. Od samego początku działalności, Nasza ideą było zadowolić każdego klienta z osobna. Tak więc klient i jakość była dla nas stawiana na pierwszym miejscu. I tak jest po dzisiejszy dzień, produkujemy lody:

dla diabetyków

bezglutenowe

bez tłuszczu i cholesterolu

dla uczulonych na białko i mleko krowie




JAKOŚĆ JEST NASZĄ PASJĄ!

LODY BARTON produkowane są wyłącznie z naturalnych produktów spożywczych, takich jak, świeże mleko, śmietana, cukier, glukoza, fruktoza, owoce, orzechy,miód. Nie używamy żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników, czy aromatów.

Anna Barton


prev next