O NASZEJ FIRMIE
Rozpoczęcie działalności Lodów Naturalnych Barton miało miejsce na ul. Zawalnej we Wrocławiu w 1971 roku. To właśnie tam został otwarty Nasz pierwszy lokal, gdzie klienci mogli posmakować Naszych wspaniałych wyrobów. Od samego początku działalności, Nasza ideą było zadowolić każdego klienta z osobna. Tak więc klient i jakość była dla nas stawiana na pierwszym miejscu. I tak jest po dzisiejszy dzień, produkujemy lody:
dla diabetyków
bezglutenowe
bez tłuszczu i cholesterolu
dla uczulonych na białko i mleko krowie
JAKOŚĆ JEST NASZĄ PASJĄ!
LODY BARTON produkowane są wyłącznie z naturalnych produktów spożywczych, takich jak, świeże mleko, śmietana, cukier, glukoza, fruktoza, owoce, orzechy,miód. Nie używamy żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników, czy aromatów.
Anna Barton